Khalid Elmi


Kandidat til kommunalvalg og regionsrådvalg 2021
50 år, Nykøbing F.

Jeg er 50 år, gift og har fire børn.

Jeg bor Nykøbing F., arbejder som familiekonsulent og er autoriseret tolk.

Jeg har været 1. suppleant i byrådet i de seneste syv år.

Mine mærkesager – kommunalvalget 

 • FAMILIE
  Jeg vil arbejde for, at familier med særlige behov eller sociale problemer får en helhedsrettet hjælp på tværs af forskellige forvaltninger og fagpersoner.
 • TRYGHED FOR DE ÆLDRE
  Der skal være tryghed for vores ældre. De skal have en værdig pleje med respekt, omsorg og medbestemmelse. Jeg vil også arbejde for, at de ressourcesvage ældre borgere får den bedst mulige pleje og tryghed, som de har behov for.
 • INTEGRATION
  Jeg vil arbejde for, at Guldborgsund Kommune får et integrationsudvalg, hvor vi fra dag ét af kan tage hånd om nyankommne samt guide dem i forbindelse med uddannelses- og arbejdsforløb samt deltagelse i lokalsamfundet.

 

Mine mærkesager – regionsrådsvalget

 • JEG VIL ARBEJDE FOR AT FORBEDRE SUNDHEDSVÆSENET
  Jeg vil arbejde for at forstærke og optimere sundhedsvæsenet, så borgerne får den rette hjælp og behandling i god tid.
 • JEG VIL ARBEJDE FOR EN HURTIG IGANGSÆTTELSE AF UDREDNING I PSYKIATRIEN
  Jeg vil arbejde for, at alle borgere med psykiatriske udfordringer bliver udredt rettidigt, så behandlingen kan sættes i gang i ordentlig tid. Derudover vil jeg arbejde for at forbedre forholdet og samarbejdet mellem psykiatrien og kommunerne, når en psykiatripatient bliver udskrevet.
 • JEG VIL ARBEJDE FOR STYRKET OFFENTLIG TRANSPORT
  Jeg vil arbejde for at forbedre transportforbindelserne mellem hovedstaden, Sjælland og Lolland-Falster, så vores pendlere får bedre og mere fleksible transportmuligheder

FØLG MIG