Michael Birklund Simonsen

 

Kandidat til kommunalvalget og regionsrådsvalget 2021

 54 år, Nykøbing F.

 

Jeg bor sammen med Susanne og vores to teenagere på 19 og 17 år. Jeg arbejder som projektleder i Ringsted Forsyning med klimatilpasning, byrumsforskønnelse og renoverer kloakledninger. Jeg går meget op i frivilligt arbejde og er bl.a. frivillig i Scleroseforeningens lokalafdeling for Guldborgsund/Lolland, BROEN Guldborgsund, Frivilligcenter Guldborgsund og NFH, når ligaholdet spiller hjemmekamp.

Mine mærkesager ved kommunalvalget

 • Styrket socialområde i Guldborgsund Kommune
  Et samlet blik på retssikkerhed, tillid, uddannelse, pårørende, jobmuligheder, mental sundhed og sociale fællesskaber er afgørende, når vi skal sikre støtte til vores udsatte borgere.
 • Uddannelses- og forskningsmiljøer lokalt

  Nye jobmuligheder inden for grøn omstilling, klimaområdet og vandkantsturisme – eller måske et universitet – skal styrke Guldborgsunds uddannelses- og forskningsområde.

Mine mærkesager ved regionsrådsvalget

 • Ret til fast praktiserende læge

  Vi skal fokusere på uddannelse af flere praktiserende læger og på ansættelse i yderområderne. Det er vigtigt i forhold til den nære sundhed, bosætning og lokal udvikling.

 • Tættere samarbejde mellem regioner og kommuner

  Vi har behov for bedre kommunikation og koordinering mellem kommuner, sygehus, de praktiserende læger og de pårørende for at sikre patienten bedst muligt. I psykiatrien skal vi arbejde for mere tid til patienterne, flere akutte senge og hurtigere udredning.

FØLG MIG