Vær med i Guldborgsundlisten

Vær med til at gøre en forskel i Guldborgsund Kommune og bliv medlem af Guldborgsundlisten.

Medlemmerne er livsnerven i Guldborgsundlisten – og som medlem får du mulighed for at være med til at præge og udvikle Guldborgsundlistens politik og dermed udviklingen af Guldborgsund Kommune.

I Guldborgsundlisten bliver du en del af et fællesskab som også gør en forskel udenfor stemmeboksen. Medlemmerne er vores ambassadører og bidrager med vigtig information som vi kan bruge til at udvikle kommunen yderligere.

Meld dig ind i Guldborgsundlisten og få indflydelse på vores politik og vær med til at deltage i valgkamp og kampagnearbejde.

Medlemskontingentet er kr. 300,- om året fra 1. juli – 30. juni. Indmeldelse i løbet af et år kan være med reduceret pris. Hvis du har spørgsmål til medlemsskabet er du velkommen til at kontakte René Fjeldsøe Sørensen på telefonnr 4032 3857 eller på mail rene@fjeldsoe.eu.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du hjælpe?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har tid, lyst og mulighed for at hjælpe os. Vi kan bruge hjælp allerede nu, men også i planlægningen af det næste kommunalvalg. Der skal både sættes plakater op, deles foldere ud og meget andet stort og småt.

Dialog og debat

Vil du gerne have lokalpolitik ind i din dagligstue? Har du mod på at lægge hus til en politisk aften? Kan du samle ca. 20 mennesker? Så kommer vi gerne ud og fortæller om vores arbejde for et godt liv i Guldborgsund kommune.

Sponsor

Vi er uafhængige af partipolitisk støtte og derfor brug for din hjælp til at føre valgkamp for! Har du lyst til at støtte Guldborgsundlisten med et sponsorat eller et beløb, så kontakt vores kasserer.

Bliv medlem af Guldborgsundlisten

Vores medlemmer er livsnerven i Guldborgsundlisten - og der er altid plads til flere. Udfyld formularen og så kontakter vi dig, så du kan blive medlem. Vi glæder os til at se dig.

Guldborgsundlisten // Ny indmeldelse i Guldborgsundlisten