Milad Rajabi


Kandidat til kommunalvalg 2021
24 år, Sundby L.


Jeg er snart færdiguddannet landinspektør. Jeg har læst i København og pendlet fra Sundby.

Jeg brænder for at skabe kultur- og fritidstilbud samt for at gøre Guldborgsund attraktiv for tilflyttere og erhvervsfolk.

Mine mærkesager

  • Skabe flere kulturtilbud og fritidsaktiviteter
  • Skabe attraktive rammer for tilflyttere og erhvervsdrivende
  • Skabe bedre infrastruktur for ældre, handicappede og borgere med behov
  • Fortsat investere i vores lokalsamfund og byudvikling

Jeg vil arbejde målrettet for at fremtidssikre vores kommune. De sidste 10 år har flere og flere unge søgt ud af kommunen og mod storbyerne. Den tendens påvirker desværre alt fra vores lokale fritidsklubber til erhvervslivet samt vores kommunes økonomi og lokale fællesskaber.

Derfor er det en af mine mærkesager at fortælle fraflyttere, at deres rejse i livet både kan starte og slutte på Lolland-Falster.

Vi skal nemlig ikke konkurrere med storbyerne om det, de er bedst til. Vi skal i stedet konkurrere med storbyerne om det, VI er bedst til.

I 2017 blev jeg valgt ind i byrådet som den yngste i Guldborgsund Kommunes historie. Jeg har arbejdet benhårdt for at skabe flere kulturtilbud og fritidsaktiviteter for borgere i alle aldre samt på at gøre vores kommune mere attraktiv for nye tilflyttere og erhvervsdrivende. Det vil jeg meget gerne fortsætte med. Derfor håber jeg på, at du vil stemme på mig.

FØLG MIG